Uitbreiding BASH Team

Vanwege de ontwikkelingen rondom het BASH trainingsconcept en de implementatie in andere gezondheidsprogramma’s breidt het BASH Team zich uit met de programmamanager en diverse professionals!

BASH in het Westerpark

0 BASH Bootcamp Logo bashtraining.nlIn het Westerpark wordt in samenwerking met onze professional wordt er weer Bootcamp BASH! gegeven: op zaterdagochtend om 10.00 (om 09.50u verzamelen) met je aan via de site dan kunnen we je de verzamellocatie doorgeven.

Bootcamp bashtraining.nl Vondelpark 2

Voor het rooster kun je hier klikken of als meer informatie wilt ontvangen kun je je vraag aan ons stellen via contact.

Go BASH!

Hey you!

Wil je een fit gevoel in je lichaam en wil je deze zomer stralen! Go BASH! Werk samen met de groep en onze professionals naar een gezond en strak lichaam. Je kunt deelnemen aan de verschillende lessen die worden aangeboden. Je mag zelf bepalen welke les je gaat volgen. Je kunt deelnemen aan BASH!Bootcamp, BASH!Self-Defense en BASH!Running. Ontdek hoeveel je nog uit jezelf kunt halen, durf jij de stap te zetten?

BASH Logo by bashtraining.nl

Start Self Defense Amsterdamse Bos

New! Don’t miss the self defense bash-class in the Amsterdamse Bos

Een nieuwe Self Defense BASH training zal vanaf 5 Juli op Donderdag om 19.00 -20.00 worden gegeven in het Amsterdamse Bos olv BASH Professional:

Meet weten over de training, heb een vraag of wil direct met een professional in contact komen voor Self Defense personal training of bedrijfstraining (company Health) vul dan hier je contactgegevens in.

Het BASH Team

Outdoor Bootcamptraining

De BASH Bootcamptrainingen zijn outdoor trainingen voor het individu in groepsverband, samen grenzen verleggen in een groene, buiten omgeving (Park en/of Bos). Elke deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau trainen door middel van differentiatie in de training:

Bootcamp bashtraining.nl Vondelpark BuikBootcamp bashtraining.nl VondelparkBootcamp bashtraining.nl Vondelpark RunningBootcamp bashtraining.nl Vondelpark Stretch 2

 

Foto's: Bootcamptraining Vondelpark olv Rosanne

Onze buiten groepen groeien met de week en het BASHteam is druk bezig met de organisatie van de Self Defense & Running BASH trainingen in het Vondelpark, Oosterpark en Amsterdamse Bos. Houd de ontwikkelingen in de gaten via onze website of nieuwsbrief!!

Het BASH Team

BASH in het Vondelpark

Er worden in het Vondelpark, te Amsterdam diverse BASH! Outdoortrainingsvormen gegeven zoals BOOTCAMP, SELF DEFENSE0 BASH Bootcamp Logo bashtraining.nl

Voor het rooster kun je hier klikken of als meer informatie wilt ontvangen kun je je vraag aan ons stellen via contact.

Welkom!

Welkom bij de B.A.S.H! Training, in 2011 zet het B.A.S.H! Team de eerste buiten trainingen op om mensen in beweging te krijgen en de sportieve grenzen verleggen.

Op de site kan de deelnemer informatie vinden over de data en trainingslocaties van de outdoor B.A.S.H. Trainingen en kan zich aanmelden voor de trainingen.

BASH Team

Spring naar de toolbar