Eight Label Businessclub

“Small (sport)businesses connect”

De Eight Label businessclub organiseert workshops, seminars en businessborrels voor haar professionals (personal trainers, groepslesdocenten, dietisten, coaches, fysiotherapeuten e.d.) en netwerkpartners.

De kracht van de Eight Label businessclub is de op een (in)formele wijze kennis making en deling tussen onze en andere professionals. De club heeft zich als doel gesteld dat “small businesses connect”, een sterk netwerk van kennis en kennissen waar elke ondernemer zijn vruchten uit kan plukken.

‘Samen weet je meer dan een’

De bijeenkomsten worden, in overleg met de professionals, zo ingericht dat er aandacht wordt besteed aan kennisvergaring door kennisdeling: ‘Samen weet je meer dan een’. De Eight Label organisatiestrategie: leden dragen bij aan de kwaliteit van de businessclub of het netwerk ‘versterken van de concurrentiepositie van onze professionals’ komt terug in de workshops, cursussen, werkoverleggen en opleidingen.

Wat houdt het lidmaatschap van de businessclub in?

* Gratis (of korting op) deelname aan workshops – o.a de thema’s: Social Media Strategy, Klant-Coaching, Administratie ‘Inkomsten & Uitgaven’, Budgetteren, personal branding

* Gratis deelname aan de brainstormsessies en discussiegroep – o.a. de onderwerpen gericht op de zelfstandige (sport)professional: beroepshouding, klantservice, kansen i.s.m. zorgverzekeraars, zzp collectief

* Uitnodiging voor de  Businessnetwerkborrel

* Deelname aan evenementen georganiseerd door of in partnerschap met het Eight Label

* Deelname aan specialistische Eight Label projecten o.a. de small group marketingconcepten

Lidmaatschapskosten

1. De bedrijfskosten van het businessclublidmaatschap zijn 95 euro (incl. btw) per jaar

2. Het businessclublidmaatschap is gratis bij afname van Business advies- en coachmodulen of een (of meerdere) small group marketingprogramma’s. Download voor meer informatie op de readers op kukuriku webstore.

Spring naar de toolbar